SK Security Consulting Säkerhet Länkar Om oss Kontakt

Tjänster Säk Utbildning och stöd Hemsidor o Nyhetsbrev ITtjänster Båtnavigering Vad vet andra om dig?

Vi ordnar om så önskas allt som registrering, webbhotell mm men även projektledning från idé till färdig sida.
Vi biträder i framställande av hemsidor eller framtagande av näthandelslösningar för mindre företag som sedan kunden själv enkelt kan underhålla och ändra i. Allt i syfte att kunden inte skall vara bunden utan om denne vill enkelt kunna hantera den själv om så önskas och utan att vara beroende av en särskild dator eller person/företag.

En kostnadseffektiv lösning. Vi levererar om så önskas ett ramverk med en hemsida eller e-handelslösning som följer standard och är enkel för kunden att själv uppdatera utöka och ändra. Vi bistår med närsupport utan att ni behöver sitta i telefonkö.

 

Ni får en hemsidelösning, e-handelslösning eller nyhetsbrevlösning som ni själva enkelt kan uppdatera och ändra. Med denna lösning är ni inte beroende av utomstående i framtiden.
Det produceras ibland hemsidor eller nyhetsbrev av byråer som man sedan blir beroende av för att kunna uppdatera eller ändra. Vi rekommenderar endast lösningar som inte låser in kunder i långa avtal utan kunden blir oberoende.

 

Nyhetsbrev (med mail) är utmärkt sätt att marknadsföra till sina kunder och kontakter, vi bistår med hjälp till att arrangera en sådan lösning.